شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
نشست

حوزه/ رئیس اداره اعزام مبلغان و گروه‌های تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی بر ضرورت انجام هوشمند فعالیت های فرهنگی تأکید کرد و گفت: فعالیت های فرهنگی باید با توجه به نیاز جامعه و شرایط زمانی و مکانی انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ‌حوزه، حجت الاسلام سیدحامد شریعتمداری در نشست هم اندیشی سرگروه های فعال با موضوع «تقویت نقش مساجد در موج سوم کرونا» که با حضور سرگروه های فعال تبلیغی و همچنین شورای هماهنگی استان ها به صورت حضوری و مجازی در سالن رضوان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، به بیان اهمیت و لزوم احیای مساجد تعطیل شده در ایام شیوع ویروس کرونا پرداخت.

* ضرورت انجام فعالیت های فرهنگی بر اساس شرایط زمانی و مکانی

وی گفت: با توجه به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص فعالیت گروه های جهادی و طلاب در مقابله با ویروس کرونا و تغییر شرایط زمانی، ایشان به سه نکته اصلی اقتصاد، امنیت و فرهنگ اشاره کردند و در مسأله فرهنگی فرمودند: «کار فرهنگی زیادی چه بسا انجام شده اما امروز نیاز به تلاش هوشمندانه در کارهای فرهنگی داریم»؛ بنابراین، باید فعالیت های فرهنگی خود را با توجه به نیاز و شرایط جامعه انجام دهیم.

رئیس اداره اعزام تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: شیوه حمایت های دفتر تبلیغات اسلامی از گروه های تبلیغی تغییر کرده است؛ در گذشته بعد از هر مناسبت عمومی و برگزاری فعالیت های فرهنگی، از گروه های تبلیغی حمایت می شد، اما این حمایت در حال حاضر باید هدفمندتر انجام شود؛ به این صورت که برنامه و طرح هایی که گروه های تبلیغی برای فعالیت های فرهنگی دارند یا انجام داده اند را به دفتر تبلیغات اسلامی ارائه دهند و بعد از بررسی این طرح ها برای عملیاتی کردن آن، حمایت ها صورت گیرد.

* ضرورت استمرار فعالیت گروه های تبلیغی در ایام کرونا

وی تبلیغ در فضای مجازی را امری مهم برشمرد و افزود: در ۹ ماه اخیر که کشور با ویروس کرونا مواجه بود، استفاده از فضای مجازی در بین مردم بیشتر شد، خوشبختانه گروه های تبلیغی نیز با ورود به این مسأله توانستند فعالیت های مؤثر و خوبی را انجام دهند، البته این فعالیت ها باید مستمر نیز باشد.

حجت الاسلام شریعتمداری با اشاره به لزوم استمرار در فعالیت های تبلیغی اظهار داشت: ایجاد  فعالیت های فرهنگی و استمرار آن، منوط به احیای مساجد است؛ اگر محله ای مسجد آن تعطیل باشد، نه تنها فعالیت های تبلیغی استمرار نخواهد داشت، بلکه عملاً نمی توان کارهای فرهنگی و تبلیغی انجام داد؛ لذا اولین گام برای یک تبلیغ مؤثر و فعالیت های فرهنگی، احیای مساجد می باشد.

شایان ذکر است در ادامه این نشست، مدیران گروه های تبلیغی به ارائه پیشنهادات و راه حل هایی در جهت احیای مساجد و شیوه های جدید فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در مقابله با ویروس منحوس کرونا پرداختند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha